Een lichte, frisse maaltijd die perfect is voor een snelle lunch of diner. De malse biefstuk combineert geweldig met de knapperige salade en de pittige mosterddressing.
Ingrediënten (voor 2 personen):
- 200-300g biefstuk
- 75 g gemengde sla
- 1 rode ui, in dunne ringen
- 10 cherrytomaten, gehalveerd
- 1 el olijfolie
- Zout en peper naar smaak
Dressing:
- 1 tl mosterd
- 1 tl honing
- 1 el olijfolie
- 1 tl azijn (witte wijnazijn of balsamico)
Bereidingswijze:
- Biefstuk bakken: Verhit een pan met olijfolie en bak de biefstuk 2-3 minuten per kant voor medium-rare. Laat 5 minuten rusten en snijd in dunne plakjes.
- Salade maken: Meng de sla, ui en tomaten in een kom.
- Dressing: Klop de mosterd, honing, olijfolie en azijn door elkaar.
- Serveren: Verdeel de biefstuk over de salade en besprenkel met de dressing.